DSC01708-1200x675.jpg

24 Nëntor, 2021

Te Stela Sport Center organizon “Kupa Pavarësia 2021’’

Aktiviteti do të zhvillohet në datën 27 Nëntor  në Sport Center “Te Stela Resort” në orarin 09:30-13:00. Gjykimi do të kryhet nga gjyqtaria e FSHN-së, konform rregullores për aktivitetet kombëtare. Çdo notar mund të marrë pjesë në tre gara.

Kuota e pjesëmarrjes: 500 lekë për çdo pjesëmarrës.

Vlerësimi:

Tre fituesit e çdo gare vlerësohen me diploma. Ekipi fitues Meshkuj + Femra (të rritur), vlerësohet me kupën e aktivitetit.

Programi i garave:

Nxehja në orën 08:30 deri në 09:15

Garat në orën 09:30

1.100m miks           M – F

2.50m bretkosë    M – F

3.100m st. i lirë        M – F

4.50m  shpinë       M – F

5.100m delfin       M – F

10 min pushim, ndarja e diplomave.

6.50m st. i lirë          M – F

7.100m bretkosë  M – F

8.50m  delfin         M – F

9.100m shpinë      M – F

10.200m st. i lirë      M – F

10 min pushim, ndarja e diplomave.

Stafeta 4 x 50 miks M – F.

Për rezervimet në hotel, kontaktoni në e-mail: [email protected] , mobil: 067 20 333 81M-Kushi-1200x549.jpg

23 Nëntor, 2021

Ministrja e Arsimit dhe Sportit, takim me notarët më të mirë në
Akademinë e Notit Te Stela

Akademia e Notit Te Stela vazhdon të jetë një pikë referimi për sa i përket zhvillimit dhe kontributit që ka në zhvillimin e sportit të notit. Së fundmi, në këtë akademi është zhvilluar një takim mes Ministres së Arsimit dhe Sportit, Znj.Evis Kushi dhe notarëve më të mirë të Shqipërisë ku Akademia e Notit Te Steka kishte pjesën më të madhe të sportistëve, kampionë ndër vite.

Ky takim u mundësua nga Federata Shqiptare e Notit me Znj.Kushi, e cila do të vazhdojë të jetë në krye të dikasterit të Arsimit dhe Sportit. Qëllimi i këtij takimi ishte mbështetja e sportit të notit, inkurajimi i fëmijëve dhe të rinjve për të hyrë në këtë sport dhe përmirësimi i kushteve për këta sportistë. Ashtu siç është bërë traditë tashmë, pishinat dimërore të Akademisë së Notit Te Stela u përzgjodhën si vendi që i përmbush kushtesh dhe kriteret bazë për zhvillimin e mësimdhënies me trajnerë dhe instruktorë të kualifikuar ndër vite dhe me eksperiencë disa vjeçare.
Akademia e Notit Te Stela do të jetë gjithmonë e angazhuar maksimalisht për të dhënë kontributin e saj në zhvillimin e notit në Shqipëri.dekorimi-1200x549.jpg

23 Nëntor, 2021

Dekorohet trajneri Sadik Mema

Trajneri i Akademisë së Notit Te Stela, Sadik Mema dekorohet me titullin “Mjeshtër i Madh” nga Presidenti i Republikës

Krenar që kemi pjesë të Akademisë sonë të Notit një prej trajnerëve më të mirë të notit në Shqipëri, Sadik Mema. Ish-kampioni i notit që drejton ekipin AN Te Stela, i cili mban 198 rekorde kombëtare në pishinat 25 dhe 50 metra, është dekoruar me titullin “Mjeshtër i Madh” nga Presidenti i Republikës, Z.Ilir Meta.

“Emocioni është i madh sepse rikthehemi në kujtimet më të bukura të jetës. Ato vite kur notonim, garonim dhe fitonim në gara. Unë e kam lidhur jetën me sportin dhe vazhdoj të jem pjesë e tij. Falënderoj Presidentin e Republikës, Z.Ilir Meta dhe Presidentin e FSHN-së, Z.Agim Çiraku”, – thotë ndër të tjera në fjalën e tij trajneri Mema në kronikën Speciale të transmetuar nga RTSH Sport. Për më tepër ndiqni videon.