Beergarden

Restoranti ynë unik, i quajtur Te Stela Beergarden është pa dyshim vendi i përsosur për të kaluar kohë me njerëzit tuaj të dashur.

Ai ndodhet pranë hotelit dhe ju mund të shijoni disa orë të këndshme të shoqëruar nga tingujt e muzikës dhe ushqimi i gatuar me shumë kujdes. Beergarden është zgjedhja e përsosur për kafen e mëngjesit, argëtimin e pasdites apo darkën romantike buzë pishinës.

Imagjinata e shefave tanë të kuzhinës nuk do t’ju zhgënjejë asnjëherë me pjata të larmishme dhe të shijshme.

Çfarë na bën ne vendin ideal? Ushqimi tradicional dhe ai modern, birra e freskët, gjelbërimi natyral dhe stafi i përkushtuar na bëjnë të jemi vendi i të gjithë familjes.