Akademia e Notit Te Stela, kampione absolute në Kampionatin Kombëtar të Notit për të rritur dhe të rinj

4 Shtator, 2023
b1a3aa85-1f3c-4b7e-a61c-076bd36dc4dc-1200x900.jpg

Si çdo vit, Faderata Shqipare e Notit e organizoi kampionatin në pishinën 25 m te Stela Sport Center. Në aktivitet morën pjesë 6 ekipe, ku Akademia e Notit te Stela u shpall kampione absolute për të rritur dhe të rinj.

🏆Kampion Kombëtar për të rritur (meshkuj)

🏆Kampion Kombëtar për të rritura (femra)

🏆Kampion Kombëtar për të rinj (meshkuj)

🏆Kampion Kombëtar për të reja (femra)

🏆Sportisti më i mirë për të rritur – MARK DUCAJ

🏆Sportistja më e mirë për të rritura – KALTRA MEÇA

🏆Sportisti më i mirë për të rinj – PAOLO PRISKA

🏆Sportistja më e mirë për të reja – KALTRA MEÇA

💪💪👏👏 18 rekorde Kombëtare

b1a3aa85-1f3c-4b7e-a61c-076bd36dc4dc
80398934-f70e-4af1-a038-657abe60ff6e
c9ba8a6e-9770-4a28-bede-42d47c57d377
ec326ced-eee6-44d4-b9b2-ddbbce27d6ce
109384f9-f443-4ca6-b643-d3b46f5916e7
13f08deb-ed6a-49b5-a86b-c7f7c33e5218
8964d423-c383-4e48-aa9a-4aac8d0e709b