2022_7_8_Mars_1200x675.jpg

22 Qershor, 2021

7 & 8 Mars 2022 – Festojmë Te Stela Resort

7 & 8 Mars 2022 – Festojmë Te Stela Resort

7 Mars, Muzikë me DJ Lupo; Drekë ora 12:00; Darkë ora 18:30
8 Mars, Muzikë me DJ Lupo; Drekë ora 12:00;
Darkë ora 18:30 Muzikë Live me Emi Bogdo, Sajmir Çili dhe DJ Lupo

PAKETA BEERGARDEN – 7 MARS – Menu e Lirë në Përzgjedhje

PAKETA BEERGARDEN – 8 MARS – (Paketa përfshin Menu Fikse me Pije pa limit dhe Argëtim me Muzikë)
2.900 Lekë/personi

Menu Speciale
-1 Mesore për 4 persona
-Sallatë Stela
-Ravioli me Spinaq
Pjata Personale
-Fileto Pule shoqëruar me Kërpudha dhe Verë Marsala
-Fileto Viçi Shoqëruar me Salcë Tartufi dhe Patate Frite
-Ëmbëlsirë me Fruta Pylli
Pije pa Limit
-Verë e Hapur, Birra Stela, Amerikan Cola & Orange, Ujë me gaz & natyral.
Për fëmijët:
-Nën 4-vjeç, pa pagesë
-Nga 4 deri 12-vjeç, paketa 1.000 Lekë/personi (Patate frite, Risoto me fileto pule dhe pije soft)
-Mbi 12-vjeç, njëlloj si të rriturit


PAKETAT PËR HOTELIN

Akomodim Hotel me Mëngjes + 20% skonto Hidroterapi, SPA dhe Pishinë Dimërore Falas
45 Euro/dhoma dopio për dy persona
Për fëmijët:
-Nën 4-vjeç, pa pagesë
-Nga 4 deri 12-vjeç, sipas politikave për fëmijët 50%
-Mbi 12-vjeç, njëlloj si të rriturit

Rezervoni në: +355 67 20 33 309Rezervoni përmes formës
    * fusha të domosdoshme