1200x565.jpg

22 Qershor, 2021

Paketa mujore e
Business Lunch: 7000 Lekë

Paketa mujore Business Lunch 7,000 Lekë

PARAPAGUAJ
20 MENU DITORE
DHE PËRFITO DHURATË
1 HYRJE ÇIFT NË SPA

(Dhurata ka vlerën 5,000 Lekë)

Për porosi jashtë Autostradës Tiranë – Vorë porosia pranohet për jo me pak se 30 persona.

Rezervoni përmes formës online!


Rezervoni përmes formës
  * fusha të domosdoshme  2022_7_8_Mars_1200x675.jpg

  22 Qershor, 2021

  7 & 8 Mars 2022 – Festojmë Te Stela Resort

  7 & 8 Mars 2022 – Festojmë Te Stela Resort

  7 Mars, Muzikë me DJ Lupo; Drekë ora 12:00; Darkë ora 18:30
  8 Mars, Muzikë me DJ Lupo; Drekë ora 12:00;
  Darkë ora 18:30 Muzikë Live me Emi Bogdo, Sajmir Çili dhe DJ Lupo

  PAKETA BEERGARDEN – 7 MARS – Menu e Lirë në Përzgjedhje

  PAKETA BEERGARDEN – 8 MARS – (Paketa përfshin Menu Fikse me Pije pa limit dhe Argëtim me Muzikë)
  2.900 Lekë/personi

  Menu Speciale
  -1 Mesore për 4 persona
  -Sallatë Stela
  -Ravioli me Spinaq
  Pjata Personale
  -Fileto Pule shoqëruar me Kërpudha dhe Verë Marsala
  -Fileto Viçi Shoqëruar me Salcë Tartufi dhe Patate Frite
  -Ëmbëlsirë me Fruta Pylli
  Pije pa Limit
  -Verë e Hapur, Birra Stela, Amerikan Cola & Orange, Ujë me gaz & natyral.
  Për fëmijët:
  -Nën 4-vjeç, pa pagesë
  -Nga 4 deri 12-vjeç, paketa 1.000 Lekë/personi (Patate frite, Risoto me fileto pule dhe pije soft)
  -Mbi 12-vjeç, njëlloj si të rriturit


  PAKETAT PËR HOTELIN

  Akomodim Hotel me Mëngjes + 20% skonto Hidroterapi, SPA dhe Pishinë Dimërore Falas
  45 Euro/dhoma dopio për dy persona
  Për fëmijët:
  -Nën 4-vjeç, pa pagesë
  -Nga 4 deri 12-vjeç, sipas politikave për fëmijët 50%
  -Mbi 12-vjeç, njëlloj si të rriturit

  Rezervoni në: +355 67 20 33 309  Rezervoni përmes formës
   * fusha të domosdoshme