Dhomat & Suitat

Te Stela Hotel ju mirëpret me shumë dashuri. I pozicionuar në një pikë lehtësisht të aksesueshme larg zhurmave të qytetit, hoteli ynë ju ofron 100 dhoma me pamje nga pishina ose kopshtet e gjelbëruara përreth. Përveç dhomave plot dritë natyrale dhe pamjeve tërheqëse, hoteli ynë ofron shumë më tepër. Dhoma teke/dyshe, dhoma dopjo, Junior Suita dhe Suita janë tipologjitë e dhomave që gjeni në strukturën tonë akomoduese.

Ambientet e gjelbëruara, pishinat e brendshme, salla e forcës, SPA, restoranti në mes të gjelbërimit dhe këndi i lodrave për fëmijë janë disa prej elementeve që plotësojnë dhe mbushin ditën tuaj gjatë qëndrimit Te Stela Hotel.

I pozicionuar në një pikë strategjike afër Tiranës dhe aeroportit “Nënë Tereza”, ju krijon mundësinë që të kapni lokacionet që dëshironi në një kohë shumë të shkurtër. Qëndrimi Te Stela Hotel ju krijon një ndjenjë të vërtet relaksi.

Detaje të dhomës


DHOME TEKE
SUPERIOR

55 Dhoma Teke / Dyshe
2 Krevatë tek
Me / Pa Ballkon
Sip: 25 m2

NGA

5760 leke/nata


Detaje të dhomës


DHOME DOPJO
DYSHE SUPERIORE

33 Dhoma Dopjo
1 Krevat dopjo
Me / Pa Ballkon
Sip: 25 m2

NGA

7660 leke/nata


Detaje të dhomës


JUNIOR
SUITE

9 Junior Suita
1 Krevat dopjo, 1 Krevat tek
Me / Pa Ballkon
Sip: 30 m2

NGA

9600 leke/nata


Detaje të dhomës


CLASSIC
SUITE

3 Suita
1 Krevat dopjo, 1 Sofë, 1 Krevat tek
Me / Pa Ballkon
Sip: 40 m2

NGA

10860 leke/nata
Rezervoni dhomën tuaj

Te Stela Hotel gjendet ne mes te oborrit te gjelberuar dhe plot lule. Gjeni nje oaz te vogel dhe vertete qetesues
    Rezervoni    * fusha të domosdoshme