1200x565.jpg

17 Nëntor, 2021

Fundjava e Pavarësisë
Muzikë LIVE – Shorte & Dhurata

26 Nëntor me Saimir Braho
PA BILETA

27 Nëntor me Greta Zani & Finona Thaçi & Dj Lupo
Vlera e biletës 1 200 Lekë/personi
Për fëmijët:
Nën 4-vjeç pa pagesë (nëse do të duan të porosisin diçka do të jetë përzgjdhje nga menu fëmijë nga a la carte)
Nga 4 deri 12-vjeç Paketa 600 leke/person (1 pizza për fëmijë + 1 patate frite + 1 Soft Drinks të Fabrikës tonë)
Nga 12-vjeç njësoj si të rriturit

28 Nëntor me Grupin e Kolonjës & Greta Zani & Emi Bogdo
Vlera e biletës 1,200 Lekë/personi
Për fëmijët:
Nën 4-vjeç pa pagesë (nëse do të duan të porosisin diçka do të jetë përzgjedhje nga menu fëmije nga a la carte)
Nga 4 deri 12-vjec Paketa 600 leke/person (1 pizza për fëmijë + 1 patate frite + 1 Soft Drinks të Fabrikës tonë)
Nga 12-vjeç njësoj si të rriturit

PAKETA PERFSHIN:
Hyrje ne Muzike Live
Menu
* 1 /2 Buke Mikse
* Sallatë e stinës
* Kompozim i Serës te Stela
* Kompozim Shija e Gjyshes
Pije
*0.5 L Birrë/person dhe 1 Ujë ose Soft Drinks të Fabrikës tonë

Për rezervime: 00355 67 20 33 309 ose [email protected]

www.testela.al


Rezervoni përmes formës
  * fusha të domosdoshme  Ose paguani në myticket.al
  1200X675.jpg

  13 Tetor, 2021

  Oktoberfest Te Stela Resort! 1000 Lekë

  Oktoberfest Te Stela Resort! 15 dhe 16 Tetor 2021.

  Bileta 1000 lek/person

  Përfshin:
  – Menu Tradicionale
  – DJ me Program Argëtimi/Lojra
  – Birra & Soft Drink të fabrikës pa limit

  Bëhu një nga fituesit e shorteve me dhurata.
  Përfitoni kupona dhurate nga shërbimet e faciliteteve TeStela Resort.

  REZERVO:
  +355 (0) 67 20 33 309
  [email protected]
  testela.al


  Rezervoni përmes formës
   * fusha të domosdoshme   Ose paguani në myticket.al
   1200x565.jpg

   22 Qershor, 2021

   Paketa mujore e
   Business Lunch: 7000 Lekë

   Paketa mujore Business Lunch 7,000 Lekë

   PARAPAGUAJ
   20 MENU DITORE
   DHE PËRFITO DHURATË
   1 HYRJE ÇIFT NË SPA

   (Dhurata ka vlerën 5,000 Lekë)

   Për porosi jashtë Autostradës Tiranë – Vorë porosia pranohet për jo me pak se 30 persona.

   Rezervoni përmes formës online!


   Rezervoni përmes formës
    * fusha të domosdoshme    Ose paguani në myticket.al
    5.jpg

    22 Qershor, 2021

    SPORT CENTER – 1 MUAJ ABONIM

    1 MUAJ ABONIM

    NOT I LIRE ME PERFUNDIMIN E 15 SEANCAVE REHABILITUESE TE HIDROTERAPISE.

    COVID FREE ZONE    Form Reservation
     * fusha të domosdoshme     Or pay through myticket.al