bf8cc1b8-3888-43b9-aa73-2023358742b9.jpg

4 Shtator, 2023

Akademia e Notit Te Stela, 116 medalje në Kampionatin Kombëtar të Fëmijëve
Akademia e Notit “Te Stela” vazhdon me fitore absolute në kampionatet shqiptare të notit.
Fundjavën e kaluar më 2-3 Shtator 2023 u zhvillua Kampionati Kombëtar për Fëmijë i organizuar nga Federata Shqiptare e Notit.Akademia e Nortit “Te Stela” u shpall kampione absolute në këtë kompeticion duke fituar 116 medalje në total.Për femra, notaret e Akademisë fituan 31 Vende të Para, 10 Vende të Dyta dhe 6 Vende të Treta.
Në Kategorinë A për femra, notaret e “Te Stela” fituan 9 Medalje Ari, 1 Argjendi dhe 1 Bronzi.
Në Kategorinë B, notaret fituan 12 Medalje Ari; 8 Argjendi dhe 5 Bronzi. Në Kategorinë C, notaret e vogla fituan 10 Medalje Ari dhe 1 Argjendi.
Për meshkuj, notarët e vegjël fituan 26 Vende të Para, 25 Vende të Dyta dhe 13 Vende të Treta.
Në Kategorinë A, notarët fituan 9 Medalje Ari; 9 Argjendi dhe 6 Bronzi. Në Kategorinë B, fituan 11 Medalje Ari; 6 Argjendi dhe 5 Brozni. Në Kategorinë C, notarët e vegjël fituan 6 Medalje Ari, 10 Argjendi dhe 2 Bronzi.
Notarët më të mirë të Kampionatit sipas kategorive:
Kategoria C – Leon Hoxha; Sibora Dusha
Kategoria B – Luna Diarmati; Drin Karanxha
Kategoria A – Arla Dermishi
Akademia e Notit Te Stela, Shtëpia e Kampionëve vazhdon drejt medaljeve dhe rekordeve të radhës.b1a3aa85-1f3c-4b7e-a61c-076bd36dc4dc-1200x900.jpg

4 Shtator, 2023

Si çdo vit, Faderata Shqipare e Notit e organizoi kampionatin në pishinën 25 m te Stela Sport Center. Në aktivitet morën pjesë 6 ekipe, ku Akademia e Notit te Stela u shpall kampione absolute për të rritur dhe të rinj.

🏆Kampion Kombëtar për të rritur (meshkuj)

🏆Kampion Kombëtar për të rritura (femra)

🏆Kampion Kombëtar për të rinj (meshkuj)

🏆Kampion Kombëtar për të reja (femra)

🏆Sportisti më i mirë për të rritur – MARK DUCAJ

🏆Sportistja më e mirë për të rritura – KALTRA MEÇA

🏆Sportisti më i mirë për të rinj – PAOLO PRISKA

🏆Sportistja më e mirë për të reja – KALTRA MEÇA

💪💪👏👏 18 rekorde Kombëtare

b1a3aa85-1f3c-4b7e-a61c-076bd36dc4dc
80398934-f70e-4af1-a038-657abe60ff6e
c9ba8a6e-9770-4a28-bede-42d47c57d377
ec326ced-eee6-44d4-b9b2-ddbbce27d6ce
109384f9-f443-4ca6-b643-d3b46f5916e7
13f08deb-ed6a-49b5-a86b-c7f7c33e5218
8964d423-c383-4e48-aa9a-4aac8d0e709b