1200x565.png

24 Nëntor, 2021

FESTOJMË KRISHTLINDJE DHE VITIN E RI 2022

-FESTA E KRISHTLINDJEVE,  24 DHJETOR 2021 me të ftuar special FISNIKËT & DJ LUPO
Paketa e Mbrëmjes Gala me Muzikë Live dhe Shorte me Dhurata 40 € / person

Paketa Mbrëmja GALA + Qëndrimi në Hotel BB + Hyrje SPA/Pishinë Dimërore/Fitness = 65 € / person nata

– FESTA E NDËRRIMIT TË VITEVE,  31 DHJETOR 2021 me të ftuar special IRMA LIBOHOVA ME BAND, SAIMIR BRAHO & ENDRI, MARJETA BILLO DHE DJ LUPO

Paketa e Mbrëmjes Gala me Muzikë Live dhe Shorte me Dhurata 80 € / person

Paketa Mbrëmja GALA + Qëndrimi në Hotel BB + Hyrje SPA/Pishinë Dimërore/Fitness = 105 € / person nata

Përjetoni një eksperiencë unike Te Stela Resort! Të gjitha shërbimet në një vend, TEK SHTËPIA E MIKUT!

Rezervoni tani në +355 67 20 333 09 ose në [email protected]


FESTOJMË KRISHTLINDJE DHE VITIN E RI 2022

Rezervoni përmes formës
  * fusha të domosdoshme  1200x565.jpg

  3 Shkurt, 2021

  Fundjava e Pavarësisë
  Muzikë LIVE – Shorte & Dhurata

  26 Nëntor me Saimir Braho
  PA BILETA

  27 Nëntor me Greta Zani & Finona Thaçi & Dj Lupo
  Vlera e biletës 1 200 Lekë/personi
  Për fëmijët:
  Nën 4-vjeç pa pagesë (nëse do të duan të porosisin diçka do të jetë përzgjdhje nga menu fëmijë nga a la carte)
  Nga 4 deri 12-vjeç Paketa 600 leke/person (1 pizza për fëmijë + 1 patate frite + 1 Soft Drinks të Fabrikës tonë)
  Nga 12-vjeç njësoj si të rriturit

  28 Nëntor me Grupin e Kolonjës & Greta Zani & Emi Bogdo
  Vlera e biletës 1,200 Lekë/personi
  Për fëmijët:
  Nën 4-vjeç pa pagesë (nëse do të duan të porosisin diçka do të jetë përzgjedhje nga menu fëmije nga a la carte)
  Nga 4 deri 12-vjec Paketa 600 leke/person (1 pizza për fëmijë + 1 patate frite + 1 Soft Drinks të Fabrikës tonë)
  Nga 12-vjeç njësoj si të rriturit

  PAKETA PERFSHIN:
  Hyrje ne Muzike Live
  Menu
  * 1 /2 Buke Mikse
  * Sallatë e stinës
  * Kompozim i Serës te Stela
  * Kompozim Shija e Gjyshes
  Pije
  *0.5 L Birrë/person dhe 1 Ujë ose Soft Drinks të Fabrikës tonë

  Për rezervime: 00355 67 20 33 309 ose [email protected]

  www.testela.al


  Rezervoni përmes formës
   * fusha të domosdoshme   Ose paguani në myticket.al