FESTOJMË KRISHTLINDJE DHE VITIN E RI 2022

24 Nëntor, 2021
1200x565.png

FESTOJMË KRISHTLINDJE DHE VITIN E RI 2022

Datat 24 & 31 Dhjetor 2021

24 Dhjetor 2021, FISNIKËT & DJ LUPO

31 Dhjetor 2021,

IRMA LIBOHOVA ME BAND, SAIMIR BRAHO & ENDRI, MARJETA BILLO & DJ LUPO
SHORTE ME DHURATA


FESTOJMË KRISHTLINDJE DHE VITIN E RI 2022

Rezervoni përmes formës
    * fusha të domosdoshme