Këtë Verë

SEZONI VEROR MBËRRITI

Te Stela Pool Bar ju mirëpret çdo ditë me Zumba, Pilates, Joga dhe Zumba në ujë si dhe me mbrëmje vallëzimi me animatorë për të mësuar hapat e kërcimeve të ndryshme. Mbrëmja Latine, Mbrëmja Indiane dhe Mbrëmja e Muzikës Popullore Shqiptare ju presin çdo të enjte, të premte, të shtunë dhe të dielë.

PRENOTO: +355 67 20 333 09