Akomodohuni në Hotel Stela Resort, lehtësisht i aksesueshëm dhe larg zhurmave të qytetit, hoteli është destinacioni ideal për një fundjavë të paharrueshme.
Përveç akomodimit dhe relaksimit në Hotel Te Stela, do të gjeni ofertat e mëposhtme të aktiviteteve duke shijuar destinacionet e plazheve sipas preferencës suaj.
Kohë e lirë për të shijuar ambientet e hotelit, pishinën e brendshme si dhe atë të jashtme.
Hoteli ofron tërësisht falas edhe disa shërbime Spa, ku ju mund të relaksoni trupin dhe mendjen me një Sauna, Banjo Turke ose Dush Emocional.
Resorti më i plotë në Tiranë përfshin Te Stela Hotel me 4 yje, Restorantin Unik Beer Garden, Qendrën Sportive, Palestrën, SPA-në më ekskluzive, Pool Bar, këndin e fëmijëve etj.
Gjiri i Lalzit, 59 € për person

Dita e parë:
Mbërritje dhe akomodim te Stela Resort.
Shëtitje në qendër të Tiranës.
Mbrëmje me muzikë live .

*Shërbimet Spa, Sauna, Banjo Turke dhe Dush Emocional, te Stela Resort (Çdo shërbim tjetër ofrohet me 50% ulje).

Dita e dytë:
Mëngjesi në hotel.
Nisje për në Gjirin e Lalzit në orën 09:00.
Kohë e lirë për plazh te Lura 1, shezllonet e përfshira në çmim.
Dreka në Restorant Lura 1, e përfshirë në çmim.
Nisje për në Tiranë në orën 17:00.


Durrës, 49 € për person

Dita e parë:
Mbërritje dhe akomodim te Stela Resort.
Shëtitje në qendër të Tiranës.
Mbrëmje me muzikë live.

*Shërbimet Spa, Sauna, Banjo Turke, Dush Emocional, te Stela Resort (Çdo shërbim tjetër ofrohet me 50% ulje).

Dita e dytë:
Mëngjesi në hotel.
Nisje për në Durrës në orën 09:00.
Kohë e lirë për plazh te Hotel Dolce Vita, shezllonet e përfshira në
çmim.
Nisje për në Tiranë në orën 17:00.Shëngjin, 65 € për person

Dita e parë:
Mbërritje dhe akomodim te Stela Resort.
Shëtitje në qendër të Tiranës.
Mbrëmje me muzikë live.

*Shërbimet Spa, Sauna, Banjo Turke, Dush Emocional, te Stela Resort (Çdo shërbim tjetër ofrohet me 50% ulje).

Dita e dytë:
Mëngjesi në hotel.
Nisje për në Shëngjin në orën 08:00.
Kohë e lirë për plazh te Café Del Sol, shezllonet e përfshira në çmim.
Dreka në Restorant Café del Sol, e përfshirë në çmim.
Nisja për në Tiranë në orën 17:00.


Spille, 65 € për person

Dita e parë:
Mbërritje dhe akomodim te Stela Resort.
Shëtitje në qendër të Tiranës.
Mbrëmje me muzikë live.

*Shërbimet Spa, Sauna, Banjo Turke, Dush Emocional, te Stela Resort (Çdo shërbim tjetër ofrohet me 50% ulje).

Dita e dytë:
Mëngjesi në hotel.
Nisje pèr në plazhin e Spillesë në orën 08:00.
në orën 08:00.
Kohë e lirë për plazh në Sunshine Spille, shezllonet e përfshira në çmim.
Dreka në restorant, e përfshirë në çmim.
Nisja për në Tiranë në orën 17:00.Divjakë, 60 € për person

Dita e parë:
Mbërritje dhe akomodim te Stela Resort.
Shëtitje në qendër të Tiranës.
Mbrëmje me muzikë live.

*Shërbimet Spa, Sauna, Banjo Turke, Dush Emocional, te Stela Resort (Çdo shërbim tjetër ofrohet me 50% ulje).

Dita e dytë:
Mëngjesi në hotel.
Nisje për në Lagunën e Karavastasë në orën 07:00.
Ndalesë e shkurtër për kafe gjatë rrugës.
Mbërritje në Lagunë rreth orës 09:00.
Vizitë në Kullën 360°, lundrim përgjatë Lagunës së Karavastasë për rreth 1 orë e 30 minuta.
Rreth orës 12:00 do t’i drejtohemi plazhit të Divjakës.
Dreka në restorant është opsionale, në një nga restorantet e zonës.
Nisja për në Tiranë në orën 17:30.