Akomodohuni në Hotel Stela Resort, destinacioni ideal për një fundjavë të paharrueshme, lehtësisht i aksesueshëm dhe larg zhurmave të qytetit.

Në ambientet e rezortit, do të gjeni restorantin unik Beergarden, qendrën sportive me pishinën e brendshme dhe atë të jashtme, palestrën, këndin e lojërave të fëmijëve, si dhe mund të përfitoni falas nga disa shërbime SPA për relaksimin e trupit dhe mendjes, duke përfshirë Sauna, Banjo Turke, Dushe Emocionale dhe terapi të tjera dedikuar bukurisë, mirëqënies dhe shëndetit.

Përveç akomodimit dhe relaksimit në Hotel Te Stela, do të gjeni ofertat e mëposhtme të aktiviteteve duke shijuar destinacionet e plazheve sipas preferencës suaj.
Gjiri I Lalzit, 49 euro per person

Dita e parë:
Mbërritje dhe akomodim te Stela Resort.
Shëtitje në qendër të Tiranës.
Mbrëmje me muzikë live .

*Shërbimet Spa, Sauna, Banjo Turke dhe Dush Emocional, te Stela Resort (Çdo shërbim tjetër ofrohet me 50% ulje).

Dita e dytë:
Mengjesi ne Hotel.
Nisje per ne Gjirin e Lalzit ne oren 09:00
Kohe e lire per plazh te Lura 1, shezllonet e perfshira.
Nisje per Tirane ne oren 17:00


Durres, 49 euro per person

Dita e parë:
Mbërritje dhe akomodim te Stela Resort.
Shëtitje në qendër të Tiranës.
Mbrëmje me muzikë live.

*Shërbimet Spa, Sauna, Banjo Turke, Dush Emocional, te Stela Resort (Çdo shërbim tjetër ofrohet me 50% ulje).

Dita e dytë:
Mëngjesi në hotel.
Nisje për në Durrës në orën 09:00.
Kohë e lirë për plazh te Hotel Dolce Vita, shezllonet e përfshira në
çmim.
Nisje për në Tiranë në orën 17:00.Shëngjin, 55 € për person

Dita e parë:
Mbërritje dhe akomodim te Stela Resort.
Shëtitje në qendër të Tiranës.
Mbrëmje me muzikë live.

*Shërbimet Spa, Sauna, Banjo Turke, Dush Emocional, te Stela Resort (Çdo shërbim tjetër ofrohet me 50% ulje).

Dita e dytë:

Mengjesi ne Hotel.
Nisje per ne Shengjin ne oren 08:00
Kohe e lire per plazh te Café Del Sol, shezllonet e perfshira.
Nisje per Tirane ne oren 17:00


Spille, 55 € për person

Dita e parë:
Mbërritje dhe akomodim te Stela Resort.
Shëtitje në qendër të Tiranës.
Mbrëmje me muzikë live.

*Shërbimet Spa, Sauna, Banjo Turke, Dush Emocional, te Stela Resort (Çdo shërbim tjetër ofrohet me 50% ulje).

Dita e dytë:

Mengjesi ne Hotel.
Nisje per ne plazhin e Spillese ne oren 08:00
Kohe e lire per plazh te Sunshine Spille, shezllonet e perfshira.
Nisje per Tirane ne oren 17:00Divjakë, 60 € për person

Dita e parë:
Mbërritje dhe akomodim te Stela Resort.
Shëtitje në qendër të Tiranës.
Mbrëmje me muzikë live.
*Shërbimet Spa, Sauna, Banjo Turke, Dush Emocional, te Stela Resort (Çdo shërbim tjetër ofrohet me 50% ulje).
Dita e dytë:

Mengjesi ne Hotel.
Nisje per ne Lagunen e Karavastase ne oren 07:00
Ndalese e shkurter per kafe gjate rruges.
Mberritje ne Lagune rreth ores 09:00.
Vizite ne Kullen 360, Lundrim pergjate Lagunes se Karavastas per rreth 1 ore e 30 minuta
Rreth ores 12:00 do t’I drejtohemi plazhit te Divjakes
Nisje per Tirane ne oren 17:30

*Në çmim nuk përfshihen: Bileta e hyrjes në Kullën 360°, e cila kushton 100-300 Lekë/personi në varësi të sezonit turistik.
Bileta e lundrimit me varkë në Lagunën e Karavastasë, e cila varion nga 500-1000 Lekë/personi. Dreka në restorantet e zonës.


Kepi i Rodonit, 55 euro

Dita e parë:
Mbërritje dhe akomodim te Stela Resort.
Shëtitje në qendër të Tiranës.
Mbrëmje me muzikë live.
Shërbimet Spa: Sauna, Banjo Turke, Dush emocional Te Stela Resort (Çdo shërbim tjetër ofrohet me 50% zbritje).

Dita e dytë:
Mëngjesi në Hotel.
Nisje për në Kepin e Rodonit në orën 08:00.
Mbërritja në kodrat e kepit dhe ecja për tek Kalaja e Skënderbeut.
Kohë e lirë për plazh te Resort Arbeni, shezllonet e përfshira në çmim.
Nisje për Tiranë në orën 17:00.

REZERVO TANI