18 Dhjetor, 2020
Hotel_krishtlindje_1200x675px.jpg

Ofertë për Krishtlindje

AKOMODIM + MBRËMJE GALA

20% SKONTO FIZIOTERAPI

SPA DHE PISHINE DIMERORE FALAS

1 NATE = 45 EURO/PERSONI

2 NETË= 63 EURO /PERSONI

3 NETË= 81 EURO/PERSONI



Rezervoni përmes formës




* fusha të domosdoshme



Ose paguani në myticket.al