Oktoberfest Te Stela Resort!

13 Tetor, 2021
1200X675.jpg

Oktoberfest Te Stela Resort! 1000 Lekë

Oktoberfest Te Stela Resort! 15 dhe 16 Tetor 2021.

Bileta 1000 lek/person

Përfshin:
– Menu Tradicionale
– DJ me Program Argëtimi/Lojra
– Birra & Soft Drink të fabrikës pa limit

Bëhu një nga fituesit e shorteve me dhurata.
Përfitoni kupona dhurate nga shërbimet e faciliteteve TeStela Resort.

REZERVO:
+355 (0) 67 20 33 309
[email protected]
testela.al


Rezervoni përmes formës
    * fusha të domosdoshme    Ose paguani në myticket.al