Paketa

Festat e Fundvitit


22 Dhjetor, 2020

MBREMJA E KRISHTLINDJES

Mbremja e Krishtlindjes : 25 Euro

18 Dhjetor, 2020

KRISHTLINDJE

Ofertë për krishtlindje

MENUJA E VITIT TE RI : 5000 LEKE/PERSON

22 Dhjetor, 2020

MBREMJA E VITIT TE RI

Mbremja e Krishtlindjes : 50Euro

22 Dhjetor, 2020

Hotel Viti i Ri

Ofertë për datat 31, 1 dhe 2 Janar 2021


SPA


23 Dhjetor, 2020

SPA -TE STELA

ME MENU TE PERZGJEDHUR PER 8000 LEKE

23 Dhjetor, 2020

MASAZH RELAX NE ÇIFT

MASAZH RELAX & SPA- PER VETEM 6200 LEKE

23 Dhjetor, 2020

SPA

SPA- PER VETEM 3800 LEKE


Business Lunch


26 Nëntor, 2020

BUSINESS LUNCH

Paketa mujore e Business Lunch: 8.500 Lekë


Hotel


22 Dhjetor, 2020

PAKETAT PËR ÇIFTE

Paketa çift: 55 EURO

22 Dhjetor, 2020

Paketat e Fundjaves

Oferte per Fundjave

22 Dhjetor, 2020

Paketa e fundjaves

Ofertë për fundjavë


Sport Center


No more posts