OFERTA E FUNDJAVES-en

14 Janar, 2022
1-1.jpg

Paketa e Fundjaves: 38 Euro/Personi

  • 1 NATE AKOMODIM PER PERSON + DARKE
  • SPA DHE PISHINË DIMERORE
  • PARKING DHE WI-FI FALAS

COVID FREE ZONE


Rezervoni përmes formës
    * fusha të domosdoshme