BUSINESS LUNCH PAKETA _En

14 Janar, 2022
1200x565.jpg

Paketa mujore e
Business Lunch: 7000 Lekë

Paketa mujore Business Lunch 7,000 Lekë

PARAPAGUAJ
20 MENU DITORE
DHE PËRFITO DHURATË
1 HYRJE ÇIFT NË SPA

(Dhurata ka vlerën 5,000 Lekë)

Për porosi jashtë Autostradës Tiranë – Vorë porosia pranohet për jo me pak se 30 persona.

Rezervoni përmes formës online!


Rezervoni përmes formës
    * fusha të domosdoshme