Paketa e Fundjavave te Resortit

January 14, 2022
4.jpg

Paketa e Fundjaves: 45 Euro/Personi

  • Akomodim ne hotel
  • Drekë dhe Darkë
  • 20% skonto fizioterapi
  • Akses ne SPA
  • Akses ne Pishinen Dimerore
  • Pije pa limit (birre, uje dhe softe)

Rezervoni përmes formës
    * fusha të domosdoshme