Fundjava e Pavarësisë En

February 3, 2021
1200x565.jpg

Fundjava e Pavarësisë
Muzikë LIVE – Shorte & Dhurata

26 Nëntor me Saimir Braho
PA BILETA

27 Nëntor me Greta Zani & Finona Thaçi & Dj Lupo
Vlera e biletës 1 200 Lekë/personi
Për fëmijët:
Nën 4-vjeç pa pagesë (nëse do të duan të porosisin diçka do të jetë përzgjdhje nga menu fëmijë nga a la carte)
Nga 4 deri 12-vjeç Paketa 600 leke/person (1 pizza për fëmijë + 1 patate frite + 1 Soft Drinks të Fabrikës tonë)
Nga 12-vjeç njësoj si të rriturit

28 Nëntor me Grupin e Kolonjës & Greta Zani & Emi Bogdo
Vlera e biletës 1,200 Lekë/personi
Për fëmijët:
Nën 4-vjeç pa pagesë (nëse do të duan të porosisin diçka do të jetë përzgjedhje nga menu fëmije nga a la carte)
Nga 4 deri 12-vjec Paketa 600 leke/person (1 pizza për fëmijë + 1 patate frite + 1 Soft Drinks të Fabrikës tonë)
Nga 12-vjeç njësoj si të rriturit

PAKETA PERFSHIN:
Hyrje ne Muzike Live
Menu
* 1 /2 Buke Mikse
* Sallatë e stinës
* Kompozim i Serës te Stela
* Kompozim Shija e Gjyshes
Pije
*0.5 L Birrë/person dhe 1 Ujë ose Soft Drinks të Fabrikës tonë

Për rezervime: 00355 67 20 33 309 ose [email protected]

www.testela.al


Rezervoni përmes formës
    * fusha të domosdoshme    Ose paguani në myticket.al