BUSINESS LUNCH / PACKAGES

February 3, 2021
1200px-x-565px.jpg

Paketa mujore e
Business Lunch: 8.500 Lekë

1- Bronz 3500 Leke

PARAPAGUAJ – 10 DITE MENU DITORE DHE PERFITO DHURATE- 1 HYRJE NE SPA

(Dhurate me vleren 2500 Leke)

2- SILVER 5200 Leke

PARAPAGUAJ – 15 DITE MENU DITORE DHE PERFITO DHURATE- 8 SEANCA PISHINE DIMERORE

(Dhurate me vleren 6000 Leke)

3- SILVER 7000 Leke

PARAPAGUAJ – 20 DITE MENU DITORE DHE PERFITO DHURATE- 1 HYRJE CIFT NE SPA

(Dhurate me vleren 5000 Leke)


Rezervoni përmes formës
    * fusha të domosdoshme    Ose paguani në myticket.al