2021_12_29_blog3.jpeg

December 9, 2021

Blog

A year without Klavio Meça!

The Albanian Swimming Federation organized the activity “Trophy Klavio Meça” in the premises of Te Stela Sport Center.

Family, friends, coaches and swimmers from all over Albania remembered the champion Klavio Meça in tears. He was a symbol of work, sacrifice and good man who will serve all those who practice this sport. Absolute record holder in 100, 200, 400, 800, 1500 meters freestyle. He was also the record holder in the 400 m freestyle at the World Swimming Championships held in Budapest in 2017. The “Trophy Klavio Meça” will be held every year to remember the name of a champion that will never be forgotten.te-stela-blog3-1200x675.jpg

December 8, 2021

Te Stela Resort fiton çmimin e “Turizmit Familjar” në eventin e “Ndarjes së Çmimeve në Industrinë e Turizmit në Ballkan”, BATI 2021

Mirënjohës dhe të motivuar pas çmimit të radhës në Industrinë e Turizmit.

Në datën 2 Dhjetor, në eventin e “Ndarjes së Çmimeve në Industrinë e Turizmit në Ballkan”, BATI 2021 që u zhvillua në Sofje të Bullgarisë, Te Stela Resort fitoi çmimin e “Turizmit Familjar”. Një nder i madh për Te Stela Group që vlerësohet me një tjetër çmim në fushën e turizmit duke na bërë mirënjohës, të gëzuar dhe më të motivuar për të vazhduar rrugën që kemi nisur shumë vite më parë. Jemi të angazhuar që në 2022-in të vazhdojmë të kemi si pikë reference mikpritjen shqiptare: Shtëpia është e Zotit dhe e Mikut!

Falënderojmë Ambasadoren e Shqipërisë në Bullgari, Znj. Donika Hoxha për mikpritjen e ngrohtë, për punën e shkëlqyer për pjesëmarrjen e Shqipërisë në këtë event si edhe për angazhimin e saj për zhvillimin e turizmit ballkanik.

Një falënderim special për të gjithë partnerët, mbështetësit dhe klientët tanë të shumtë që na kanë besuar dhe vazhdojnë të besojnë te resorti ynë.M-Kushi-1200x549.jpg

December 7, 2021

Minister of Education and Sports, meeting with the best swimmers at the Te Stela Swimming Academy

The Te Stela Swimming Academy continues to be a reference point in terms of the development and contribution it has made to the development of the sport of swimming. Recently, in this academy a meeting was held between the Minister of Education and Sports, Mrs. Evis Kushi and the best swimmers of Albania where the Swimming Academy at Steka had the largest number of athletes, champions over the years. This meeting was made possible by the Albanian Swimming Federation with Ms. Kushi, who will continue to be in charge of the Department of Education and Sports.

The purpose of this meeting was to support the sport of swimming, encourage children and young people to enter the sport and improve conditions for these athletes. As has already become a tradition, the winter pools of the Te Stela Swimming Academy were selected as the place that meets the conditions and basic criteria for the development of teaching with qualified trainers and instructors over the years and with several years of experience.

Te Stela Swimming Academy will always be maximally committed to give its contribution to the development of swimming in Albania.

 1200x565.png

December 3, 2021

FESTOJMË KRISHTLINDJE DHE VITIN E RI 2022

-FESTA E KRISHTLINDJEVE, 24 DHJETOR 2021 me të ftuar special FISNIKËT & DJ LUPO
Paketa e Mbrëmjes Gala me Muzikë Live dhe Shorte me Dhurata 40 € / person

Paketa Mbrëmja GALA + Qëndrimi në Hotel BB + Hyrje SPA/Pishinë Dimërore/Fitness = 65 € / person nata

– FESTA E NDËRRIMIT TË VITEVE, 31 DHJETOR 2021 me të ftuar special IRMA LIBOHOVA ME BAND, SAIMIR BRAHO & ENDRI, MARJETA BILLO DHE DJ LUPO

Paketa e Mbrëmjes Gala me Muzikë Live dhe Shorte me Dhurata 80 € / person

Paketa Mbrëmja GALA + Qëndrimi në Hotel BB + Hyrje SPA/Pishinë Dimërore/Fitness = 105 € / person nata

Përjetoni një eksperiencë unike Te Stela Resort! Të gjitha shërbimet në një vend, TEK SHTËPIA E MIKUT!

Rezervoni tani në +355 67 20 333 09 ose në [email protected]


FESTOJMË KRISHTLINDJE DHE VITIN E RI 2022

Rezervoni përmes formës
    * required fields