web-1200x675-1.jpg

28 Janar, 2022

Fundjava e Dashurisë

Paketa e Hotelit – 86 Euro/çifti
Paketa Beergarden – 40 Euro/çifti

Fundjava e Dashurisë (12-14 Shkurt)

-Muzikë LIVE me Marjeta Billo, Emi Bogdo, Saimir Çili & Dj Lupo

-Darka Gala

-Shorte me Surpriza

-Kërcimi i Dashurisë

– Shorte me Surpriza

Më 14 Shkurt do të aplikohet shorteu dhe do të ndahen 6 çmime në Format Kuponi.

Çdo personi në sallë do i jepet një numër në momentin që ulet në tavolinë.

Ndërprerja për shorteun do të jetë gjatë muzikës live.

Çmimet/Kupona

  1. 1 Natë akomodim çift në Hotel+Hyrja në SPA (1 kupon)
  2. Abonim 1-mujor Sport Center/person – 2 seanca noti në javë (2 kupona)
  3. Hyrje çift në SPA (3 kupona)

Kërcimi i dashurisë

Nga Grupi Baletit “Rudi Memaliaj” do të ketë një kërcim që i dedikohet dashurisë me një çift balerinë, të cilët do të performojnë me 2 dalje, një dalje do te ingranoj edhe të ftuarit.


PAKETA BEERGARDEN (Paketa përfshin Hyrje në LIVE dhe Menu Fikse me Pije pa limit):

40 Euro/çifti

Për fëmijët:

-Nën 4-vjeç pa pagesë

-Nga 4 deri 12-vjeç, Paketa 10 Euro/personi

-Mbi 12-vjeç njëlloj si të rriturit

PAKETA E HOTELIT (Akomodim Hotel + 20% skonto Hidroterapi, SPA dhe Pishinë Dimërore Falas + Darka me Muzikë LIVE:

86 Euro/çifti

Për fëmijët:

-Nën 4-vjeç pa pagesë

-Nga 4 deri 12-vjeç, sipas politikave për fëmijët 50%

-Mbi 12-vjeç, njëlloj si të rriturit

Rezervimet që bëhen me parapagim të plotë për Paketat e Hotelit deri më dt. 10.02.2022, do të përfitojnë 10% skonto.

Rezervoni në: +355 67 20 33 309Rezervoni përmes formës
    * fusha të domosdoshme