Business Lunch

Oferta

Ofertë individuale

Rezervo tani porosinë e drekës tënde për gjithë muajin tek TeStela Delivery dhe përfito abonim mujor falas në Sport Center ose një paketë mujore në SPA. Duke rezervuar 20 porosi në muaj, TeStela Resort ofron falas 8 seanca not i lirë ose palestër në Sport Center ose 4 seanca falas në SPA.

Parapaguaj porosinë mujore përmes sistemit automatik, përfito edhe 3 paketa ditore falas në muajin pasardhës.

Ofertë koletive

Rezervo tani drekën tek TeStela Delivery për të gjithë muajin për stafin/kolegët e punës (mbi 3 punonjës) dhe ne j’u dhurojmë një masazh falas në zonën e SPA-së.

Duke parapaguar porosinë mujore përmes sistemit automatik, përfito edhe 10% ulje në çdo rezervin mujor.

*Këto oferta janë të vlefsshme vetëm për bizneset që ndodhen në autostradën Tiranë – Durrës