AKADEMIA E NOTIT


AKEDEMIA E NOTIT


Bëhu pjesë e traditës! Ne ofrojmë leksione noti, gjimnastikë në ujë, not sportiv dhe kurativ për të rinj e të rritur.

Pishinat Tona

Akademia e Notit Te Stela çeli më 11 Dhjetor 2011, në 80- vjetorin e Kampionatit I-rë të Notit Shqiptar, si nismë e përbashkët e Te Stela Sport Center me Federatën Shqiptare të notit. Qëllimi ynë është të promovojmë kulturën sportive dhe benefitet e notit duke angazhuar publikun Shqiptar në teknika të ndryshme të tij.

Email: sport-estetike@testela.al


Tel: +355 67 20 333 10


Kampionati i Notit Te Stela


Na jepni mendimin tuaj