SPORT CENTER


SPORT CENTER


Një qendër sportive e standardeve më të larta që ju shërben me një varietet shërbimesh si Pishina, Kurse noti për fëmijë & të rritur Palestër , Zumba, Kickboxing etj

Te Stela Sport Center

Te Stela Sport Center vendos në dispozicionin tuaj gjithë stafin dhe trajnerët më të mirë të cilët do t’ju drejtojnë në një jetë aktive dhe sportive ditore.

Email: sport-estetike@testela.al


Tel: +355 67 20 333 10


Kurse Noti

Kickboxing

Palestër


Na jepni mendimin tuaj