EYC

Karta Rinore Europiane

Mbështesim projektet rinore për të ofruar mundësi dhe lehtësi në jetën studentore.

Tek Stela Resort jep kontribut për të përmirësuar kushtet e jetesës në azilin dhe shtëpinë e fëmijeve. Për ne është mundësia e të berit realitet të një ëndërre, ajo që e bën jetën më interesante.