Testela Flok Testela Flok

Programi i Shperblimit të Klientit

be-part-of-stela

në kohë reale

DHURATA & SHPERBLIME

vetëm për klientin besnik "Star People"

vetëm për ty

OFERTA EKSKLUZIVE

që nuk i refuzon dot

Si te bëhem pjesë e Programit të Besnikërisë?

be-part-of-stela
free-beer

Eja Te Stela dhe zbulo më shumë rreth programit tonë të besnikerisë. Mos harro, vetë duke shkarkuar aplikacionin dhe duke u bërë pjesë e Te Stela, përfitoni 1 birrë FALAS!