Hotel


DHOMA & SUITA


Te Stela Hotel gjendet në mes të oborrit të gjelbëruar dhe plot lule. Gjeni një oaz të vogël dhe vërtetë qetësues.

TE STELA HOTEL

Hoteli ynë i dizenjuar në mënyrë unike, përfshin tipologji dhomash të përmirësuara në hapësirë dhe facilitete që ofrojnë një hapësirë qetësuese dhe relaksuese.

Email: rezervime@testela.al


Tel: +355 67 20 333 81


DHOMA TEKE / DYSHE

 • 55 Dhoma Teke / Dyshe
 • 2 Krevatë tek
 • Me / Pa Ballkon
 • Sip: 25 m2

DHOMA DOPJO

 • 33 Dhoma Dopjo
 • 1 Krevat dopjo
 • Me / Pa Ballkon
 • Sip: 25 m2

JUNIOR SUITA

 • 9 Junior Suita
 • 1 Krevat dopjo, 1 Krevat tek
 • Me / Pa Ballkon
 • Sip: 30 m2

SUITA

 • 3 Suita
 • 1 Krevat dopjo, 1 Sofë, 1 Krevat tek
 • Me / Pa Ballkon
 • Sip: 40 m2

Na jepni mendimin tuaj