POOL BAR


POOL BAR


Shijoni verën me familjen apo miqtë tuaj Te Stela Pool Bar. Një bar dhe restorant veror i dedikuar për të qënë në shërbimin dhe kënaqësinë tuaj përgjatë sezonit veror. Ju mirëpresim!

Te Stela Pool Bar

Një facilitet i mirëmenduar dhe i dedikuar që klientët të kalojnë ditët verore. Te Stela Pool Bar është në shërbimin e nevojave dhe kënaqësive tuaja përgjatë gjithë sezonit me pishinën, barin dhe restorantin veror.

Email: info@testeal.al


Tel: +355 67 20 333 09Na jepni mendimin tuaj