Paketa Relax | Te Stela SPA + Hotel


Paketa Relax | Te Stela SPA + Hotel

Paketa Relax | Te Stela SPA + Hotel

Një eksperiencë e paharruar Relaxi dhe Paqe Te Stela SPA

Te Stela SPA; SPA më e re me 5 yje në Tiranë e sapo hapur Te Stela Resort.

Jakuzzi më e madhe në Shqipëri
Terapi me gurë Kripe Himalaje
Sauna & Banjo Turke
Masazhe nga ekspertë
Trajtime Fytyre dhe Bukurie
Telefono në 067 20 333 81 e Dhuroji vetes & Dikujt këtë Eksperiencë

Kalo eksperiencën Perfekte me paketat SPA+HOTEL

Eksperienën e plotë, ideale për cifte, e ofrojmë me super ulje gjatë Gjithë Janarit!
Akomodimi+ Mëngjes + SPA = 25 Euro/personi (çdo ditë të javës)
Oferta nuk eshte e vlefshme per perdorimin tek te dhomes.
Telefono në 067 20 333 81 e Rezervo paketëm ideale për ty!