Festojme Pashket Te Stela Resort


Festojme Pashket Te Stela Resort

Festojme Pashket Te Stela Resort

Festojmë Pashket te Stela Resort!
Në 21 Prill në mesditë argëtim për të giithë familjen 🤹
🥚Gjuetia e vezëve, animator & face paint
🥚Teatri i kukullave
🥚Muzikë live nga Trio Gold
Fto Miqtë & Familjen dhe rezervo në 067 20 333 09