Open House | Planifiko Dasmen Tende | 24 Nentor-30 Dhjetor


Open House | Planifiko Dasmen Tende | 24 Nentor-30 Dhjetor

Open House | Planifiko Dasmen Tende | 24 Nentor-30 Dhjetor

Planifikoni dasmen tuaj Te Stela Open House!

Për të gjitha ciftet qe ende nuk kanë vendosur për dasmën  Te Stela Resort Organizon Open House nga data 24 Nentor-30 Dhjetor. Cdo dite te javes mund te vini te paraqiteni ne resortin tone ku prezantojme cdo sherbim tonin e ju ofrojme keshilla per si mund te organizoni dasmen tuaj. Formati  Open House ju jep mundesine te shihni nga afer te gjithe detajet e dasmes para se te merrni nje vendim final. Duke filluar nga salla dhe dekori i salles, menute dhe degustim i ushqimeve si dhe cdo sherbim tjeter ekstra.

Mundësi perfekte për të pasur cdo sherbim të pranishëm në një vend dhe kurseni kohe dhe energji ne planifikimin e dasmes

➡️Ekspozitë
➡️Degustim
➡️Konsulencë si të organizoni dasmën
➡️Konsulencë mbi dekorin
➡️Kontakt me agjensitë
➡️Telefono ne 067 20 333 19 për info

Kerkon detaje per sallat tona? Hyr KETU

Per me shume info telefononi në 067 20 333 19 ose email ne evente@testela.al