Te Stela Sport Center Uljet e Dhjetorit | Kurset e Notit 20%-30% Ulje


Te Stela Sport Center Uljet e Dhjetorit | Kurset e Notit 20%-30% Ulje

Te Stela Sport Center Uljet e Dhjetorit | Kurset e Notit 20%-30% Ulje

Dhjetori Muaji i Ofertave Te Stela Sport Center per Kurset e Notit dhe cdo sherbim tjeter te Sport Centerit tone!
▶️Te Riturit me Instruktore 25% Ulje
▶️Pishinë+Palestër pa limit seancash dhe pa kufizim orari 15300/3 muaj
▶️Pishinë+Palestër pa limit seancash dhe pa kufizim orari 28800/6 muaj 
💥Për cdo regjistrim të ri në kurset e notit për fëmijë prindi perfiton 1 Muaj Palestër Falas
Ofertat deri në 22 Dhjetor!

Tel në 067 20 333 10 për Informacione ose dergo email në sport-estetike@testela.al

Me shume per Pishinat Dimerore, Kurset e Notit, Palestren KLIKO KETU