Kampi Veror Te Stela


Kampi Veror Te Stela

Kampi Veror Te Stela

Erdhi serish koha per kampin veror Te Stela Resort Nëse jo, nxito e regjistro fëmijët për eksperiencën më të bukur të verës 😁

Kurse Noti, Lojra me animator, Vizatim/kenge, Zumba/Vallezim, Kangoo Jumps si dhe eskursione pergjate gjithe kohezgjatjes se kampit.

Te vetmit ne Shqiperi qe ju ofrojme kete mundesi per femijet tuaj.
Regjistrimet kanë filluar! Telefono në 067 20 333 10 per informacione.