Juliana Pasha & Band çdo të shtunë Te Stela


Juliana Pasha & Band çdo të shtunë Te Stela

Juliana Pasha & Band çdo të shtunë Te Stela
Fundjava vjen serish me super live nga Juliana Pasha e shoqeruar nga Lindi Islami &  Venera Lumani!
🎤Kaloni nje mbremje ndryshe me Miqte dhe Familjen tuaj.
👉Shijo gatimin tone, Birren me te mire ne qytet & Artistet me ne ze te Vendit.🍻
REZERVO duke klikuar BOOK NOW ne linkun me poshte.
📲 Ose Telefono ne 0672033309
Mbremjet kalohen me mire Te Stela Resort!