E premtja Te Stela me Endri dhe Stefi Prifti


E premtja Te Stela me Endri dhe Stefi Prifti

E premtja Te Stela me Endri dhe Stefi Prifti

Endri dhe Stefi Prifti te Premten te Stela Beergarden|Fundjava ideale per te gjitha moshat
Vellezerit Korcar  vinë sërish me repertorin e tyre të përzgjedhur për t’ju ofruar juve, familjes e miqve tuaj një natë speciale. Mbrëmje ideale për të gjitha moshat me gatimin dhe birren te mire.

Cdo te premten ora 21:00

➡️Shijo Ushqimin e Birrën më të mirë
➡️Muzikë nga Artistët më të Njohur
➡️Rezervo duke telefonuar në: 067 20 333 09 ose ne butonin BOOK NOW