Datelindjet Te Stela-Shtepia e Mikut


Datelindjet Te Stela-Shtepia e Mikut

Datelindjet Te Stela-Shtepia e Mikut

Po mendon ku te organizosh Datelindjen ne Tirane. Festo Datelindjen Te Stela Poolbar, SPA apo Beergaden. Me nje Resort te gjithin ne dispozicion ke zgjedhje pafund per te bere te lumtur te gjithe te ftuarit e tu.

Rezervo Jacuzzin apo Pishinat e brendshme dhe te Jashtme me menune dhe muziken te perfshire nga ne, por qe e zgjedh ti.

Kushdo mund te gjej veten Te Stela, Telefono ne 0672033319 ose email ne beergarden@testela.al