Akomodim Mengjes + Darke


Akomodim Mengjes + Darke

Akomodim Mengjes + Darke

Paketa  Akomodim i plote me mengjes dhe darke te perfshire

Eksperienca e Plote Te Stela. Relaksohu Te Stela Hotel me te gjitha te perfshira.

– Gjate javes : 3800 leke/personi ne dhome dyshe(e diel-e enjte)

– Fundjave : 6400 leke/personi , me Muzike Live perfshire.

  • Akomodimi ne dhome superiore dopio/twin
  • Mengjesi
  • Darka
  • Palestra
  • Pishinat e brendshme me 20% ulje
  • Parkingu
  • WiFi ne dhome dhe ne gjithe resortin
  • Muzike live ne fundjave

Rezervo ne 067 20 333 81/067 20 333 09 ose email ne rezervime@testela.al