Akomodim me Darke & Mengjes


Akomodim me Darke & Mengjes

Akomodim me Darke & Mengjes

Kerkon Hotel ne Tirane?

Akomodim me Darke & Mengjes per 2 veta:

 • 6800 Leke/nata(55 Euro) Cifti gjate javes: E diel – E enjte
 • 8800 Leke/nata (70 Euro) Cifti ne Fundjave: E Premte – E Shtune

Te perfshira ne cmim :

 • Akomodimi ne dhome superiore dopio
 • Darka
 • Mengjesi
 • Palestra
 • Parkingu
 • WiFi ne dhome dhe ne gjithe resortin
 • Muzike live te Premten + te Shtunen
 • 50% ulje ne pishinat dimerore
 • 50% ulje per hyrjen ne SPA
 • Ulje te tjera per cdo sherbim te SPA

Paketa HB Familjare:

Akomodim me Darke & Mengjes per 4 veta 

 • 8800 Leke/nata (70 Euro) gjate javes (E diel – E enjte)¬†
 • 11600 Leke/nata (94 Euro) ne Fundjave ( E Premte – E Shtune)