15% ulje per dasmat gjate muajit Maj


15% ulje per dasmat gjate muajit Maj

15% ulje per dasmat gjate muajit Maj

Po planifikoni dasmen ne Tirane? Deri ne 30 Maj perfito per cdo rezervim dasme.

Zgjidhni ne si  nje nga lokacionet me te shquar te dasmave ne Shqiperi, tashme me tradite shume vjecare per realizimin e dites tuaj perfekte.

Me mjedis jashte ne pishine ose ne sallen tone te evente, stafi me eksperience ne organizimin dhe realizimin e dasmes si dhe ne hapesiren e kompletuar te nje Resorti, ndihuni te sigurte qe cdo detaj do jete ashtu si ju e keni imagjinuar.

Gjate muajit Maj ofrojme ulje 15% per te gjitha rezervimet, duke ju dhene jo vetem garancine e realizimin te dites perfekte, por edhe cmimin me te leverdishem qe mund te gjeni.

Per me shume ju ftojme per nje takim duke na kontaktuar ne evente@testela.al ose ne numirn +355 67 20 333 19