1 Qershori Te Stela


1 Qershori Te Stela

1 Qershori Te Stela

Prinder dhe Femije ejani te festoni 1 qershorin ne vendin me te lumtur ne Tirane. Ku tjeter vecse Te Stela Resort?

Nje dite fantastike e menduar vetem per femijet. Si cdo vit kemi menduar cdo detaj.

  1. Lojra me animator,
  2. Face paint
  3. muzike e perzgjedhur,
  4. Teater Kukullash
  5. pishine verore.

Mendojme edhe per prinderit, duke ju dhene mundesine e shijimit te drekes ne beergarden dhe pse jo te pishines verore.

Telefononi tani ne 067 20 333 09 per rezervime.