burimenjerezore@testela.al

Mirëmbajtës për Pishinë VeroreDetyrat dhe Përgjegjësitë

 1. Pastrimi i pishinës verore.
 2. Kontrolli i parametrave të ujit të pishinës
 3. Shoqërimi i klientëve në shazllone
 4. Hapja e shezlloneve në raste eventi të një dite më përpara
 5. Kontrolli i klientëve për shiritin (që tregon se ka kryer pagesën)
 6. Mbledhjen e shezlloneve në raste eventi
 7. Hedhjen e solucioneve në pishinë

Kualifikimet dhe Kerkesat

1. Të jetë korrekt dhe i përgjegjshëm në punë
2. Të ketë komunikmi shumë të mirë me klientët dhe kolegët
3. Të dijë të komunikojë në gjuhën angleze
4. Përparësi nëse ka punuar më parë në pishinë
5. Të dijë notin

Personat e interesuar mund të na kontaktojnë në adresat e mëposhtme:

E-mail: burimenjerezore@testela.al
Tel: 068 40 34 463
Adresa: Autostrada Tirane-Durres, Km7, Mezez, Kashar, Tirane

PjatalarëseDetyrat dhe përgjegjësitë

1. Lanë enët me lavastovilje pasi të ketë hequr mbeturinat e mbetura nëpër pjata
2. Pastron ambjentet e kuzhinës
3. Mban përgjegjësi materiale për paisjet dhe mjetet e punes qe ka në ngarkim

Kualifikimet dhe kërkesat 

1. Të jetë e disponueshme për të punuar me turne
2. Të jetë e shkathët, energjike
3. Të ketë eksperiencë pune

Personat e interesuar mund të na kontaktojnë në adresat e mëposhtme:

E-mail: burimenjerezore@testela.al
Tel: 068 40 34 463
Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës, Km 7, Mëzez, Kashar, Tiranë

Shitese AkulloreshDetyrat dhe Përgjegjësitë

1. Shërben akulloret klientëve të interesuar
2. Bën porositë tek magazine qëndrore për akullore
3. Kujdeset për zbatimin e kushteve Higjeno-Sanitare

Kualifikimet dhe Kërkesat

1. Të jetë mbi 18 vjeç
2. Përparësi kanë personat me eksperiencë pune të mëparshme
3. Të jetë e rregullt dhe e përgjegjshme në punë

Personat e interesuar mund të na kontaktojnë në adresat e mëposhtme:

E-mail: burimenjerezore@testela.al
Tel: 068 40 34 463
Adresa: Autostrada Tiranë-Durres, Km7, Mezez, Kashar, Tirane

Recepsioniste Pishinë VeroreDetyrat dhe Përgjegjësitë

1. Pret klientët që vijnë për pishinë verore.
2. Merr pagesat për pishinën dhe porositë e klientëve
3. Kujdeset dhe mban përgjegjësi për rakordimet me arkën.
4. Kthen përgjigje e-maileve që viinë në adresën zyrtare të e-mailit, përgjigjet telefonatave

dhe jep informacionin e kërkuar.
5. Bën furnizimet e përditshme me artikujt që mungojnë duke u lidhur me magazinën.
6. Raporton për punën dhe problematikat e saj tek menaxheri.

Kualifikimet dhe Kërkesat

1. Të ketë 1 vit eksperiencë pune në recepsion ose në arkë.
2. Të ketë komunikim shumë të mirë me klientët.
3. Të ketë njohuri shumë të mira të një gjuhe të huaj anglisht ose italisht.

Personat e interesuar mund të dërgojnë cv-të e tyre brenda datës 30.05.2019 në adresat e mëposhtme:

E-mail: burimenjerezore@testela.al
Tel: 0684034463
Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës, Km 7, Mëzez, Kashar, Tiranë

Ndihmës kamarierDetyrat dhe Përgjegjësitë

1. Shërben klientëve pijet dhe ushqimet e kërkuara
2. Pastron tavolinat pasi klientët të kenë përfunduar së ngrëni.
3. Përgatit dhe dekoron tavolinat sipas standartit të restorantit.
4. Detyra të tjera që i ngarkohen nga shefi i sallës ose menaxheri.

Kualifikimet dhe Kërkesat 

1.Të ketë të paktën 1 vit experiencë pune në Bar/Restorant
2. Të jetë mbi 20 vjeç
3. Të ketë njohuri të një gjuhe të huaj.
4. Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese.Të tjera 

* Transporti është i siguruar nga kompania

Personat e interesuar mund të dërgojnë aplikimet e tyre brenda datës 15.05.2019

 

E-mailburimenjerezore@testela.al
Tel: 0684034463
Adresa: Autostrada Tr-Dr, Km 7 Mezez, Kashar Tirane 

KamarierDetyrat dhe Përgjegjësitë

1. Bën prezantimin e menusë tek klientët.
2. Merr porositë e klientëve dhe i palmon ato.
3. Pastron tavolinat pasi klientët të kenë përfunduar së ngrëni.
4. Përgatit dhe dekoron tavolinat sipa standartit të restorantit.
5. U shërben klientëve pijet dhe ushqimet në kohë.
6. Merr masa për rregullimin e çdo problemi ose komunikimi me klientin.

Kualifikimet dhe Kërkesat

1. Të ketë mbi 3 vite experience pune në restorant

 1. Të jetë i specializuar në shërbimet si:
 • Coffe Break
 • Konferenca
 • Half Board
 • Mëngjes Hoteli
 • Alla Carta
 • Bufe
 • Katering
 1. Të jetë mbi 25 vjeç
  4. Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës angleze dhe italiane.
  5. Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese.
  6. Të ketë prezencë të mirë
 2. Të ketë integritet të lartë në punë.

 

Të tjera

* Transporti është i siguruar nga kompania

Personat e interesuar mund të dërgojnë aplikimet e tyre brenda datës 15.05.2019.

 

E-mail:burimenjerezore@testela.al
Tel:       0684034463
Adresa:Autostrada Tr-Dr, Km 7 Mezez, Kashar Tirane 

Web:    www..testela.al

Recepsionist/e HoteliDetyrat dhe përgjegjësitë

1. Rregjistron klientët në hotel duke bërë check-in dhe check-out

 1. Pret klientët dhe përkujdeset deri në momentin që ata të ndihen komod.
  3. Plotëson rregjistrin e hotelit
  6. Merr komente nga klientët për shërbimin në hotel.

Kualifikimet dhe kërkesat

1. Kandidatët e interesuar duhet të kenë mbi 1 vit eksperiencë pune

 1. Të kenë përfunduar Arsimin e Mesëm ose të jenë në vazhdim të Arsimit të Lartë
  3. Të kenë njohuri shumë të mira të gjuhës angleze dhe italiane.
  4. Të jenë të disponueshmë për të punuar me turne.
  5. Të jenë të komunikueshëm dhe të përgjegjshëm në punë
 2. Të kenë integritet të lartë në punë.

 

Të tjera

* Transporti është i siguruar nga kompania

Personat e interesuar mund të dërgojnë aplikimet e tyre brenda datës 15.05.2019

 

E-mail:burimenjerezore@testela.al
Tel:       0684034463
Adresa:Autostrada Tr-Dr, Km 7 Mezez, Kashar Tirane 

Web:    www.testela.al

Recepsioniste


Recepsioniste

Te Stela Resort kërkon të punësojë:

Recepsioniste Zëvëndësuese – Beergarden dhe Sport-Center

Detyrat dhe përgjegjësitë  Restoranti Beergarden

 1. Pret klientët dhe i drejton ata në tavolinat përkatëse.
 2. Kontrollon e-mailet, kthen përgjigje telefonatave.
 3. Mban rezervimet në bllokun e rezervimeve.
 4. Bën mbylljen e tavolinave në momentin kur bëhet pagesa.
 5. Plotëson fletë – komentet në bazë të komenteve të dhëna nga klinetët për cilësinë e shërbimit dhe ushqimit.

 

Detyrat dhe përgjegjësitë tek Sport-Center

 

 1. Jep informacion klientëve për ofertat dhe  abonimet.
  2. Kthen pergjigje e-maileve, telefonatave dhe jep informacionin e kërkuar.
  3.  Bën furnizimet e përditshme të banakut me artikujt që mungojnë duke u lidhur me

magazinën.
4.  Bën check-in e kartave,në Tripod, rregjistrimin  dhe rimbushjen e tyre.
5.  Menaxhon programet Smart dhe Tripod që të rakordojnë bashkë sipas abonimit

përkatës.
6. Kryhen inventarin ditor të barit në bashkëpunim me banakierin.

Kualifikime dhe Kërkesa

1.   Të ketë mbi nje vit eksperience pune si recepsioniste
2.   Të jetë e gatshme për të punuar me dy turne.
3.   Të jetë e komunikueshme, e sjellshme dhe të ketë prezencë.
4.   Të ketë njohuri të një ose me shumë gjuhe të huaj.

* Transporti është i  garantuar nga kompania

 

Personat e interesuar mund të dërgojnë aplikimet e tyre brenda datës 30.10.2018,  në adresat e mëposhtme:

Emai:  burimenjerezore@testela.al
Tel:      0684034463
Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës,  km 7, Mezez, Kashar, Tirane (afër Qtu-së).

KamarierDetyrat dhe Përgjegjësitë

 1. Bën prezantimin e menusë tek klientët.
 2. Merr porositë e klientëve dhe i palmon ato.
 3. Pastron tavolinat pasi klientët të kenë përfunduar së ngrëni.
 4. Përgatit dhe dekoron tavolinat sipa standartit të restorantit.
 5. U shërben klientëve pijet dhe ushqimet në kohë.
 6. Merr masa për rregullimin e çdo problemi ose komunikimi me klientin.

Kualifikimet dhe Kërkesat

 1. Të ketë mbi 3 vite experience pune në restorant
 2. Të jetë i specializuar në shërbimet si:
 • Coffe Break
 • Konferenca
 • Half Board
 • Mëngjes Hoteli
 • Alla Carta
 • Bufe
 • Katering
 1. Të jetë mbi 25 vjeç
 2. Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës angleze dhe italiane.
 3. Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese.
 4. Të ketë prezencë të mirë
 5. Të ketë integritet të lartë në punë.

Të tjera

* Transporti është i siguruar nga kompania

Personat e interesuar mund të dërgojnë aplikimet e tyre brenda datës 30.09.2018 duke bashkëngjitur:

 • Cv
 • Letër motivimi

E-mail: burimenjerezore@testela.al

Tel:          0684034463

Adresa: Autostrada Tr-Dr, Km 7 Mezez, Kashar Tirane

Web:     www.testela.al

Shitëse AkulloreshDetyrat dhe Përgjegjësitë

 1. Shërben akulloret klientëve të interesuar
 2. Bën porositë tek magazine qëndrore
 3. Kujdeset për zbatimin e kushteve Higjeno-sanitare

Kulifikimet dhe Kërkesat

1. Të jetë mbi 18 vjeç
2. Përparësi kanë personat me eksperiencë pune të mëparshme
3. Të jetë e rregullt dhe e përgjegjshme në punë
Personat e interesuar mund të na kontaktojnë në adresat:
E-mail: burimenjerezore@testela.al
Tel 0684034463
Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës, Km 7, Mëzez, Kashar, Tiranë