Zgjedhja e këpucëve për ditën e dasmës nuk është kurrë e lehtë. Ka një larmi të tillë të formave, madhësive, stileve, ngjyrave dhe gjetja e të duhurave që do të përshtaten në mënyrë të përkryer me fustanin që keni zgjedhur, mund të duket si një vendim tepër i vështirë.
Kjo është arsyeja pse ne ju japim disa këshilla për t'ju ndihmuar të kuptoni se çfarë duhet të mendoni përpara se të blini, prandaj mund të jeni të sigurta se po merrni vendimin e duhur.

1) Ju duhet të gjeni këpucë të rehatshme
Mos harroni, ju do të mbani këpucët tuaja nga herët në mëngjes deri në fund të natës.
Mos bëni gabim në blerjen e këpucëve të lira që nuk kanë mbushje dhe mbështetjen shtesë që e bën të rehatshme, në ditën tuaj të madhe.

2) Mos i kushtoni vëmendje cmimit
Ne gjithmonë këshillojmë nuset të jenë të përgatitura të shpenzojnë 10-15% të vlerës së veshjes së tyre në këpucët e tyre martesore.
Nëse jeni në një buxhet dhe kërkoni disa këpucë të shkëlqyera me çmime të jashtëzakonshme, do të ishte me vlerë të shikoni oferta në faqe të ndryshme të internetit.

3) Vlerësoni pëlhurën
Mëndafshi dhe sateni janë tradicionalisht dy zgjedhjet më të njohura për këpucët e dasmës, por natyrisht veshja e dasmës dhe shija juaj personale do të kenë ndikimin më të madh në këpucët që zgjidhni.
Një pjesë e këshillave që ne gjithmonë u japim nuseve tona është se nëse ju jeni veshur me një veshje jo tradicionale, këpucët tuaja nuk duhet të jenë tradicionale gjithashtu.

Ilir Bushi
Menaxher Eventesh
+355 67 20 333 19
evente@testela.al
Na kontaktoni

Te Stela Resort është vendi i të gjitha moshave. Secili do të gjejë këtu shijen e përzgjedhur të ushqimit, muzikës, eventeve, ritmin sportiv të notit dhe festave, por edhe relaksin e masazheve e të terapive përtëritëse. Eshtë vendi ideal per të qendruar kur jeni në Tiranë. Hoteli në Resortin tonë ofron komoditetetet e standarteve më të larta. Akomodimi perfekt për miqte tuaj nga jashte vendit, kolegët e huaj që vijnë për një konferencë apo edhe për ju, për një ditë relaksi larg zhurmës së Tiranës. Te Stela, resorti unik, vetëm 7 km pranë Tiranes.
Klikoni në foto për më shumë informacion