Si një nga vendimet më të rëndësishme që ju do të merrni si çift, zgjedhja e vendndodhjes për ditën tuaj ka të ngjarë të përcaktojë elemente të tjera si dekorimi dhe tema, prandaj është thelbësore që të zgjidhni me kujdes! Hidhini një sy këshillave më poshtë për zgjedhjen e vendndodhjes së dasmës perfekte:

1.Është e gjitha për vendndodhjen
Ku e shihni veten në ditën tuaj të dasmës? Nëse është një lokal i thjeshtë, në një plazh ose në një mjedis ekzotik, vendndodhja e vendit tuaj të dasmës do të pasqyrojë personalitetin tuaj si një çift. Është gjithashtu e rëndësishme të mendohet për detajet e tjera: Sa e lehtë do të jetë për mysafirët të marrin pjesë dhe nëse një kosto është e përfshirë në qoftë se ata kanë nevojë për të qëndruar brenda natës? Nëse jeni duke menduar të martoheni jashtë shtetit, mbani parasysh nëse të afërmit e moshuar do të jenë në gjendje të udhëtojnë.

2.Merrni parasysh motin
Nëse po zgjedhni të martoheni jashtë në natyrë, duhet të keni një plan emergjence ndoshta një vend ose një zonë të strehuar ku mund të tërhiqeni, ndërsa prisni që dielli të shfaqet përsëri. Përveç kësaj, nëse zgjidhni një vend me klimë më të ngrohtë, është e rëndësishme që të mendoni për komoditetin e të gjithëve nëse ata janë jashtë për një kohë të gjatë.

3.Zgjidhni një stil që ju reflekton
Personaliteti juaj do të ndikojë në atë lloj vendi që ju do të zgjidhni. Nëse ju preferoni të jeni më të relaksuar sesa formalë, mund të lëvizni drejt një vendndodhje të ngrohtë dhe familjare sesa në një sallë elegante .

stela dasma
Izabela Zaçe
Menaxhere Eventesh
+355 67 20 333 19
evente@testela.al
Na kontaktoni

Te Stela Resort është vendi i të gjitha moshave. Secili do të gjejë këtu shijen e përzgjedhur të ushqimit, muzikës, eventeve, ritmin sportiv të notit dhe festave, por edhe relaksin e masazheve e të terapive përtëritëse. Eshtë vendi ideal per të qendruar kur jeni në Tiranë. Hoteli në Resortin tonë ofron komoditetetet e standarteve më të larta. Akomodimi perfekt për miqte tuaj nga jashte vendit, kolegët e huaj që vijnë për një konferencë apo edhe për ju, për një ditë relaksi larg zhurmës së Tiranës. Te Stela, resorti unik, vetëm 7 km pranë Tiranes.
Klikoni në foto për më shumë informacion