Shkruani të gjithë mysafirët tuaj dhe grupojini së bashku.
Filloni duke pyetur partnerin dhe prindërit tuaj për të shënuar secilin person që duhet të ftohet në dasëm, nga kushërinjtë tuaj dhe deri tek miqtë e fëmijërisë. Pasi të keni përfunduar, ndani emrat në vijim në grupe.

1.Familjarë
Përveç prindërve dhe vëllezërve tuaj, ju ndoshta do të ftoni hallat tuaja, xhaxhallarët dhe kushërinjtë në dasmë. Në varësi të dinamikave tuaja familjare dhe numrit që salla disponon, zgjeroni listën tuaj për të përfshirë edhe anëtarët e zgjeruar të familjes. Nëse nuk jeni të sigurt për cilët anëtarë të largët të familjes të ftoni, këshillohuni me prindërit tuaj.

2.Miqtë
Ky grup përbëhet nga çdo mik që dëshironi të ftoni, duke përfshirë edhe mikun tuaj më të mirë që takoni çdo javë,madje edhe miqtë e fëmijërisë. Thjesht shkruajini të gjithë dhe i rendisni sipas prioritetit më pas.

3. Kolegët
Këtu përfshihen kolegët tuaj në punë, klientët e kthyer-miq, dhe kushdo që është i rëndësishëm në jetën tuaj profesionale. Kur nuk mund ta ftosh askënd nga puna, është mirë të jesh i sinqertë. Shpjegoni se sa i kufizuar është kapaciteti juaj i dasmës dhe mendoni të keni një festë më të vogël me ta pas ditës së madhe.

4.Grupe të tjera shoqërore
Këta janë njerëzit nga klubi juaj sportiv, institucioni fetar, bamirësia ose ndonjë organizatë tjetër që ju dhe partneri juaj jeni të përfshirë në mënyrë aktive. Ashtu si bashkëpunëtorët tuaj, këta miq dhe të njohurit duhet të trajtohen me kujdes. Nëse fton vetëm disa prej tyre, të tjerët mund të ndihen të lënë jashtë.

Mbani mend: Pasi të keni shkruar të gjithë mysafirët tuaj të mundshëm, filloni t'i ndani ato në tre kategori të ndryshme: duhet të ftoheni, ka të ngjarë të jeni të ftuar dhe më pak të ngjarë të jeni të ftuar. Për t'i bërë gjërat më të thjeshta, përdorni alfabetet ose numrat.

stela dasma
Izabela Zaçe
Menaxhere Eventesh
+355 67 20 333 19
evente@testela.al
Na kontaktoni

Te Stela Resort është vendi i të gjitha moshave. Secili do të gjejë këtu shijen e përzgjedhur të ushqimit, muzikës, eventeve, ritmin sportiv të notit dhe festave, por edhe relaksin e masazheve e të terapive përtëritëse. Eshtë vendi ideal per të qendruar kur jeni në Tiranë. Hoteli në Resortin tonë ofron komoditetetet e standarteve më të larta. Akomodimi perfekt për miqte tuaj nga jashte vendit, kolegët e huaj që vijnë për një konferencë apo edhe për ju, për një ditë relaksi larg zhurmës së Tiranës. Te Stela, resorti unik, vetëm 7 km pranë Tiranes.
Klikoni në foto për më shumë informacion