Ne e duam një martesë që me të vërtetë lejon të shkëlqejë personaliteti i çiftit. Që nga zotimet e shkruara me dorë për detajet e dasmës, ka shumë mënyra për të personalizuar ditën tuaj! Një aspekt i dasmës ku mund ti habisni të gjithë është pritja juaj. Filluam të mendojmë për aktivitetet e pritjes përtej monotonisë. Nëse jeni duke kërkuar ide për të argëtuar mysafirët tuaj midis darkës dhe vallëzimit, këto aktivitete të pritjes krijuese janë për ju!

Piktura Live
Ju keni patur një fotograf të pabesueshëm për të kapur çdo moment të vogël gjatë gjithë ditës, por ka një lloj tjetër artistësh që mund ta fotografojnë martesën tuaj në një mënyrë unike! Marrja e një artisti të drejtpërdrejtë për të pikturuar ose tërhequr një skenë nga pritja juaj është pa dyshim i stilit të lartë. Jo vetëm që vizitorët tuaj do të befasohen, por ju do të merrni me vete kujtime të paharrueshme.

Notarë të sinkronizuar
A ka vendi juaj i pritjes një pishinë? Fjalët nuk mund të shprehin kënaqësinë e shikimit të një grupi notarësh duke kryer akrobaci në sinkron, kështu që ne do t'i lejojmë fotot e dasmës të flasin më pas!

Karaoke
Koha e rrëfimit: Të gjithë vdesin për karaoke. Kjo do të thotë, cdokush e dëshiron një ftesë në një pritje dasme me karaoke! Ç'mënyrë e mirë për të marrë mysafirët, për tu përfshirë në argëtim!

Qoshja e tatoo-ve ( të përjetshëm ose të përkohëshëm)
Një qoshe tatoo-je është një aktivitet që mysafirët nuk do ta harrojnë asnjëherë! Tatuazhet e përkohshme mund të mos zgjasin për aq kohë sa të jetë e përhershme, por të ftuarit tuaj janë të sigurtë se do ta kujtojnë eksperiencën tuaj si kreative dhe tërësisht ‘’JU’’!

stela dasma
Izabela Zaçe
Menaxhere Eventesh
+355 67 20 333 19
evente@testela.al
Na kontaktoni

Te Stela Resort është vendi i të gjitha moshave. Secili do të gjejë këtu shijen e përzgjedhur të ushqimit, muzikës, eventeve, ritmin sportiv të notit dhe festave, por edhe relaksin e masazheve e të terapive përtëritëse. Eshtë vendi ideal per të qendruar kur jeni në Tiranë. Hoteli në Resortin tonë ofron komoditetetet e standarteve më të larta. Akomodimi perfekt për miqte tuaj nga jashte vendit, kolegët e huaj që vijnë për një konferencë apo edhe për ju, për një ditë relaksi larg zhurmës së Tiranës. Te Stela, resorti unik, vetëm 7 km pranë Tiranes.
Klikoni në foto për më shumë informacion