Blog

Posted by ogert hroni | 05 June 2017
Ju mund të keni qenë në qindra dasma dhe gjithmonë jeni mësuar te shihni të njëjtat gjëra. Por dikush në cepin tjetër të botës, nuk është duke bërë të njejtën gjë si ju. Në fakt ja cilat janë disa nga traditat më të bukura që çdo nuse do t’i dëshironte në dasmën e saj. Unë [...]
Posted by ogert hroni | 05 June 2017
Fotot mund të jenë pjesa më e rëndësishme që ju do te mbani mend nga dasma juaj. Ti do të kesh ngrënë tortën, lulet do të jenë tharë por fotot do të mbajne gjithmonë në kujtim atë ditë në memorien tënde. Eshtë e rëndesishme që të dëgjosh një fotograf të shkëlqyer dhe duke ndjekur disa [...]
Posted by ogert hroni | 05 June 2017
6 Gjërat që askush nuk do t’ju tregojë për ditën e dasmës Pa marrë parasysh se në sa dasma keni marrë pjesë më parë, apo sa herë ju keni qenë një shoqëruese e nuses, ka disa gjëra që ju nuk zbuloni dot rreth tyre, deri në ditën tuaj të dasmës. Këtu, kemi 6 të vërteta [...]
Posted by ogert hroni | 05 June 2017
10 Gjërat që askush nuk do ju tregojë për ditën e dasmës Pa marrë parasysh se në sa dasma keni marrë pjesë më parë, apo sa herë ju keni qenë një shoqëruese e nuses, ka disa gjëra që ju nuk zbuloni dot rreth tyre, deri në ditën tuaj të dasmës. Këtu, 10 të vërteta në [...]
Posted by ogert hroni | 20 April 2017
Fotot mund të jenë pjesa më e rëndësishme që ju do te mbani mend nga dasma juaj. Ti do të kesh ngrënë tortën, lulet do të jenë tharë por fotot do të mbajne gjithmonë në kujtim atë ditë në memorien tënde. Eshtë e rëndesishme që të dëgjosh një fotograf të shkëlqyer dhe duke ndjekur disa [...]
Posted by ogert hroni | 14 April 2017

Dasma Te Stela Provoni një nga këto ide-dhe jepeni vetë kthesën-për një ngjarje që është unike,vetëmjuaja. Këtu janë nëntë prej ideve tona të preferuara. Provoni një (ose më shumë) dhe ju do të krijoni një eksperiencë të paharrueshme për mysafirët-dhe veten tuaj. Shërbeni një koktej të nënshkruar Nëse ju jeni dujke trajtuar të ftuarit në […]

Posted by ogert hroni | 10 April 2017
Dasmat te Stela Hidhni një sy fakteve të listuara më poshtë: Ndonjëherë realiteti bie në ndesh me traditën. Unazat e martesës janë të vendosura në gishtin e tretë te dorës së majtë, sepse romakët e lashtë besonin që aty kalonin venat e zemrës ,të quajtura ndryshe venat e dashurisë. 2) Tradita thotë qe cdo vajzë [...]
Posted by ogert hroni | 08 April 2017
Dasmat te Stela Hidhni një sy fakteve të listuara më poshtë: Ndonjëherë realiteti bie në ndesh me traditën. Unazat e martesës janë të vendosura në gishtin e tretë te dorës së majtë, sepse romakët e lashtë besonin që aty kalonin venat e zemrës ,të quajtura ndryshe venat e dashurisë. 2) Tradita thotë qe cdo vajzë [...]