Blog

Posted by ogert hroni | 05 June 2017
Martesa është hapi më i rëndësishëm që mbart në vetvete emocionet e fillimit të një kapitulli të ri në jetën tënde. Përpos të gjitha shakave që me hapin e martesës humbet fakti i të qenit i/e lirë ja cilat janë 8 arsyet pse martesa është vendimi më i mirë që do të merrni ndonjëherë:1.Ti bën [...]
Posted by ogert hroni | 05 June 2017
Të planifikonit dasmën tuaj mund të ketë qenë aq sa që të thoje “pranoj” u bë pjesa më e lehtë. Por të mbash premtimet e tua edhe pasi vitet kalojnë është sfida e vertetë e martesës mbi të cilën do tju duhet të punoni së bashku. Një projekt kërkimor amerikan pretendon të ketë gjetur sekretin [...]
Posted by ogert hroni | 05 June 2017
Edhe nëse është nusja më e dashur dhe më e qetë në botë, nuk i shpëton dot stresit që të konsumon nervat si planifikimi i dasmës. Kështu që edhe nëse jeni dhëndri, shoqëruesja e nderit, familjar apo mike këto janë 5 gjërat që kurrë, po e përsërisim KURRE nuk duhet ti thoni nuses sepse ajo [...]
Posted by ogert hroni | 05 June 2017
Dasma juaj po afron, tani cfarë? Ju keni 4 gjëra që keni për ti bërë në fillim. Do shpenzoni kohën në javët e ardhshme duke parë unazën, duke planifikuar dasmën dhe duke ritreguar historinë e propozimit. Këto janë gjërat më të rëndësishme për të planifikuar nje dasëm:1.Vendos nje datë Vendosja e një date është mundësisht [...]
Posted by ogert hroni | 05 June 2017
Kemi dy simbolizma ‘'diçka te vjetër'’ dhe '’diçka te re'’ qe jane mbi të gjitha! Kur vjen puna për të martesë, ka shumë bestytni dhe tradita. Këtu janë 6 besëtytnitë më të zakonshme të dasmave në mbarë botën. Për shumë njerëz, besëtytnitë janë të modës së vjetër por kjo nuk do të thotë asgjë. Për [...]
Posted by ogert hroni | 05 June 2017
Pas dasmës, muaji i mjaltit është hapi i rradhës që çiftin e sapomartuar e pret. Eshtë mënyra më e mirë për ti festuar ditët e para të dasmës para se ti ktheheni jetës së përditshme të mbushur me strese dhe fatura. Duhet ta bëni atë udhëtim diçka të paharrueshme duke zgjedhur një vend që ju [...]
Posted by ogert hroni | 05 June 2017
Unaza e martesës është diçka që do të duash ta mbash në dorë(në gisht) për gjithë jetën, prandaj duhet të jetë e përkryer. Nëse dëshironi diçka tradicionale apo diçka më unike, ndiqni këshillat tona dhe mësoni si të zgjidhni stilin e përkryer për ju.Ari i verdhë Ari I verdhë është një zgjedhje e mirë për [...]
Posted by ogert hroni | 05 June 2017
Është traditë për nusen dhe shoqerueset e nuses të mbajnë një buqetë nderkohe që ecin për në altar. Por nuset e kohëve të sotme po kërkojnë gjithnjë e më shumë mënyra për tu larguar nga kjo traditë. Mund të mos mbash asgjë në duar ndërkohë që ecën për në altar duke filluar nga buqeta me [...]