Blog

Posted by ogert hroni | 05 June 2017
Një dhomë plot me njerëz të ulur në qetësi në një atmosferë festive është makthi i cdo cifti kur mendojnë për ditën tyre të madhe. Fatmirësisht për ju, kemi përpiluar një listë ku ju tregojmë se si të shmangni një martesë të mërzitshme: Evitoni disa tradita Përvec atyre që kanë vlerë për ty dhe të [...]
Posted by ogert hroni | 05 June 2017
Eshtë një fundjave e gjatë luksi që i nevojitet cdo cifti për tu shkëputur pak nga bota e jashtme dhe të udhëtojë drejt qetësisë e relaksit. Zakonisht është një vend afër shtëpisë por nuk lejohet mbajtja e celularëve. Pra celularët duhet të jenë të fikur gjatë gjithë fundjavës.Në vend që të kaloni orë të tëra [...]
Posted by ogert hroni | 05 June 2017
Kemi ndjekur tendencat aktuale të dasmës përgjatë vitit 2017 dhe kemi vërejtur disa ide të mrekullueshme dhe unike që menduam se do të donit të dinit. Këtu janë tendencat aktuale të dasmave 2017 për t’ju frymëzuar në ditën tuaj të më rëndësishme: Lule letre Lulet prej letre dhe muret e luleve të letrës janë trend, [...]
Posted by ogert hroni | 05 June 2017
Pas ngazëllimit të propozimit, ju jeni gati për të filluar planifikimin e dasmës. Një nga vendimet e para që duhet të bëni do të jetë zgjedhja e ngjyrave të dasmës. Zgjedhja e një palete të përsosur mund të duket si një detyrë e lehtë, por do e kuptoni që është më e komplikuar se sa [...]
Posted by ogert hroni | 05 June 2017
Ju mund të mendoni se muaji i fundit para dasmës duhet të jetë koha e përplasjes - por gjëja e fundit që duhet të bëni janë ndryshimet drastike. Keni kaluar muaj e muaj të tërë duke u përpjekur të arrini perfeksionin në cdo detaj kështu që sigurohuni që të mos bëni këto katër gabime në [...]
Posted by ogert hroni | 05 June 2017
Ekspertja, Dr. Deborah Sandella ndan me ciftet gabimin numër një që ata bëjnë para se të vendosin të martohen. Dëgjoni këshillën e saj për të hyrë në këtë angazhim të përjetshëm me këmbë të mbarë.. Të thuash"unë dua" është shumë më tepër se sa dita e dasmës. Më shumë se lule të bukura ose një [...]
Posted by ogert hroni | 05 June 2017
Dashuria është një ndjenjë e madhe. Është një ndjenjë e thellë që vazhdon e rritet cdo ditë. Fillon vetëm me dy prej jush dhe para se ta dini, është rritur për të përfshirë një bebe, një shtëpi, një jetë. Vjen një moment i çuditshëm ku ndiheni thellësisht mirënjohës për të ardhmen. Por ju gjithashtu mund [...]
Posted by ogert hroni | 05 June 2017
Gjatë vitit të kaluar, ne kemi parë fillimin e një trendi të ri ku nusja dhe dhëndri kanë kërkuar që gjatë vallëzimit të tyre të parë, tradita të ndryshojë. Për shembull, kënga do të luhet ngadalë për ajetin e parë dhe korin, pastaj do të vazhdohet në një version më optimist për ta mbyllur atë. [...]